TOROS RESIDENCE DEVELOPMENTS giger dig muligheden for at købe en luxus lejlighed  i Mahmutlar  ved Alanya i Tyrkiet
 

Tyrkiet bliver fremtidens Costa del Sol. Derfor investerer vi vores ekspertise, viden og ressourcer til at finde den rigtige bolig til Dem.

Vi har lært at det er blevet særdeles attraktivt at købe lejlighed i Tyrkiet. For det første en god investering i fremtiden til fordelagtige priser, for det andet lav skat, billige levevilkår, stor gæstfrihed og fantastisk vejr hele året.

I Tyrkiet er det muligt og nemt for udlændinge at købe og eje egen bolig. Er skødet underskrevet, så er man den officielle ejer, og man kan gøre med boligen, hvad man vil. Vi vil meget gerne hjælpe med køb af bolig. Vi mener, at vi yder en rigtig god service hvad angår garanti, erfaring og hjælp på alle områder.

Vi kan, til jeres store fordel være behjælpelige med alt lige fra køb af bolig til den mindste detalje vedrørende de spørgsmål, der end måtte være, da vi i forvejen har stor indsigt i dagligdagen i Tyrkiet.

Hvad vi kan tilbyde

God service ved køb af lejlighed med dansktalende sælgere.
KUN direkte fra Bygherrer.
Vi kan stå for alt, hvad De har brug for i Tyrkiet, så som udfyldelse af alle dokumenter ved køb eller salg af ejendomme, renovering eller reparation, alle tekniske foranstaltninger som el., vand, telefon og satellit TV.

Køb af møbler, rengøring, billeje, læge, hospital, transfer og oprettelse af andre vigtige foranstaltninger.

Vi står til rådighed for Dem i Tyrkiet.


Find din drømmebolig ved Middelhavskystens Perle Muhmutlar ved Alanya i Tyrkiet

Vi har gjort mange danskere til vores tilfredse kunder, og vil gerne gøre dig tilfreds - Bare kontakt os.

Luksus Lejligheder på den Tyrkiske Riviera – Mahmutlar ved Alanya - KUN direkte fra Bygherrer - Priser fra 430.000 kr. – en god investering!
 

 

pompy wtryskowe|cheap huarache shoes| cheap jordans|cheap jordans|cheap air max| cheap sneaker cheap nfl jerseys|cheap air jordanscheap jordan shoes