Mahmutlar lige ved Alanya i Tyrkiet - Køb en lejlighed.
Tyrkiet lejlighed købe lej leje antalya alanya. Mahmutlar burdur turkey turkei türkiye turkish travel immobilien real estate makelaar home homes house. Villa land network sun sea nature history istanbul accommodation business hotels holiday riviera luxus køb investering.

Mahmutlar

Det er meget svært at beskrive stemningen i Mahmutlar og Alanya. Den skal simpelthen opleves. Mahmutlar har en helt perfekt beliggenhed, lige ud til Middelhavet. Mahmutlar har et rigtigt hyggeligt gågademiljø med masser af atmosfære. Mahmutlar er under stor udvikling i øjeblikket, og har et stort udbud af restauranter og butikker af enhver slags.

Mahmutlar er en rolig by, men trods alt kun ca. 10 km fra Alanya centrum med den flotte havn, borgen, borgklippen, o.s.v.

Man har kort fortalt alt, hvad man behøver i Mahmutlar, en rigtig lille oase på den tyrkiske sydkyst.

Det allerbedste ved lejlighederne/villaerne i Mahmutlar er udsigten, idet langt de fleste har hav- eller bjergudsigt. Udsigten er storslående. Mahmutlar har en familiær atmosfære over sig, man lære hurtigt de lokale at kende, og man bliver budt på te langt de fleste steder. Mahmutlar er ikke så stor en by, men er under stadig udvikling. Byens størrelse er med til at give den helt specielle stemning, der er i byen.

Skulle man få lyst til at besøge Alanya, er det nemt gjort. Man kan leje biler og scoters i Mahmutlar, og iøvrigt kører der busser i pendulfart hele dagen lang mellem Alanya og Mahmutlar.

Vi er meget glade for at have købt vores lejlighed i det rolige Mahmutlar fremfor det mere hektiske Alanya.

Luksus Lejligheder på den Tyrkiske Riviera
– Mahmutlar ved Alanya -
KUN direkte fra Bygherrer
- Priser fra 39.500 euro –
en god investering!


SiteMap - Bolig i - Alanya / Mahmutlar -