Toros Residence Vll

Toros 7 - fra 115 m2 pris fra 65.950 euro.

Lejlighederne ligger i Mahmutlar, ca. 200 m2 til stranden
med havudsigt og udsigt til bjergene.

DETALJER OMKRING PROJEKTET. 60 lejligheder, 6 penthouselejligheder.
FACILITETER.: Stor swimmingpool, børnepool, et mini træningscenter, en stor sauna, parkering og 24 timers vagtservice.
STATUS PÅ BYGGERI: 14 lejligheder er solgt.

Toros 7 - Her er 6 lejligheder tilbage fra 69.550 euro

Blok A
Stueplan 1 stk. på 115 m2 og 2 stk. på 131 m2

2. sal 1 stk. på 115 m2


B-blok
3. sal 1 stk. på 131m2
5. sal 1 stk. på 131 m2

De nyeToros Residence bygningerne i Mahmutlar ligger i smukke omgivelser i nærheden af Alanya et ferieparadis ved af foden af Taurus bjergene, hvilket betyder at der her er mere end 300 solskindage om året.
Der er kun ca. 200 m til den dejlige store strand og Middelhavet, hvor man kan nyde stilheden, hvis man har lyst til det, og hvor man næsten året rundt kan tage sig én eller mange svømmeture eller dukkert. Den flotte sol-opgang og nedgang er heller ikke at foragte.
Ligeledes er alle Toros Residence komplekser udstyret med store swimmingpools, børnepools, nogle med indendørs swimmingpools, sauna og fittnessrum. Alle har privat parkering, sikkerhedsvagt ved hovedindgangen og 24 timers vagtservice.
Fra 3. etage og opefter er der en betagende udsigt over Middelhavet eller de flotte Taurus bjerge, hvor der på bjergtoppene om vinteren ligger sne.

Kvaliteterne i lejlighederne:

Alle lejligheder indholder stor éntre, soveværelse med udgang til altan og separat badeværelse, stort badeværelse med brusekabine, toilet, håndvask, stort værelse, stor flot stue med et eksklusiv køkken og udgang til en stor altan med udsigt fra 3. etage til Middelhavet eller Taurus bjergene.

Flot éntredør bygget i stål og 9 punkts låse system.

Flot éntre med klinker / marmor gulve og stuklofter.

Alle lejligheder har "dørspion" og "dørtelefon" foruden 24 timers sikkerhedsvagt.

Flotte værelser med glatpudsede vægge og højt til loftet og stuklofter.

Alle vinduer/døre er med dobbelte vinduer. Vinduer i PVC plast, som ikke skal vedligeholdes.

Ekslusiv køkken til stor stue med stuklofter og gulve i marmor eller klinker.

Telefon- og satellitsystem.

Luksusbadeværelse - fliser og klinker, flot brusekabine, håndvask og toilet.

Separat badeværelse fra soveværelset.

Attraktiv stor swimmingpool, børnepool tilhørende feriestedet i dejlig grøn haveanlæg med blomster, palmer og træer og privat parkering.

Mulighed for indkøb i små charmerende butikker eller gøre en god handel på den store udendørs bazar to gange om ugen (tirsdag og lørdag).

Billig offentlig transport med Dolmus (bybus) lige udenfor døren. Kører ca. hver 20 min. til Mahmutlar centrum og Alanya.

3 km til Mahmutlar centrum, hvor der er hyggelige små butikker, supermarked, slagter, apotek, læge, tandlæge, frisører, håndværkere og billige/gode restauranter med alt godt fra det tyrkiske køkken, små barer, levende musik og diskoteker.

Tyrkiet ejendom ejendomme bolig boliger tyrkiet til salg. Lejlighed villa villaer lejligheder ejendomme til salg i tyrkiet. Ejendom bolig/boliger grund antalya - tyrkiet lejligheder udlejning til salg. Ejendom ejendomme boliger til salg tyrkiet ejendom ejendomme til salg i tyrkiet. Bolig antalya boliger tyrkiet til salg. Lejlighed/lejligheder til salg ejendom ejendomme antalya tyrkiet - ejendomme. Boliger tyrkiet ejendomme til salg. Villaer til salg ejendom tyrkiet ejendomme tyrkiet Toros.
 

SiteMap - Bolig i TOROS RESIDENCE - Alanya / Mahmutlar - Tlf.:(009) 024 2528 5347

 

 

Boliger i Tyrkiet, Ejendomme i Tyrkiet, Lejligheder i Tyrkiet:

Lejligheder i Tyrkiet og specielt Alanya har gennem de seneste år været utroligt populære blandt danskere. At købe en lejlighed i Tyrkiet har vist sig som en god investering og flere og flere har efterhånden fået op for de gode investerings muligheder i dette spændende land.

Tyrkiet ligger på grænsen mellem Europa og Asien, og den største by, Istanbul, deler sig over to kontinenter ved det smukke Bosporusstræde.

Tyrkiets landområde dækker over 800.000 kvadratkilometer, med en kystlinje der strækker sig over mere end 8000 kilometer, med Middelhavet mod syd, Ægæerhavet mod vest, Marmarahavet mod nordvest og Sortehavet mod nord.

Den tyrkiske natur er meget varierende, her findes alt; Pamukkale, "Bomuldsslottet" med sine varme kilder, Göreme-dalens eventyrlandskab, de smukke palmestrande, sneklædte bjerge, dale, marker, stepper, floder, søer, dæmninger og 300 solskinsdage om året.

Den tyrkiske historie begynder længe før vort årtusinde og har været hjemsted for mange forskellige civilisationer. Overalt vidner ruiner og monumenter om disse mægtige kulturer som var.

Lejlighed / Bolig i Mahmutlar ved Alanya i Tyrkiet.

For eksempel findes to af verdens syv vidundere i Tyrkiet; Artemistemplet i Efesos og Halikarnassos Mausoleum i Bodrum.

I Efesos finder man Jomfru Marias Hus, hvor der den 15 august holdes messe til minde om hendes optagelse i himlen, og i Troja Den trojanske Hest fra Homers fortælling"Iliaden". Det siges også ifølge legenden, at Noah's Ark efter Syndfloden strandede på Araratbjerget i østTyrkiet/" title="tyrkiet">tyrkiet og at Sankt Nicholas boede i byen Demre.

Luksus Lejligheder Boliger på den Tyrkiske Riviera Mahmutlar ved Alanya en god investering! Tyrkiet dit nye sommer hjem.

Tyrkiet har moderne hoteller samt første klasses restauranter, og natklubberne er åbne næsten hele natten. Det pragtfulde køkken, venlige mennesker, mangfoldige aktiviteter, god service og et fornuftigt prisniveau er med til at gøre ferien perfekt.

Tyrkiet er ikke længere væk end andre destinationer beliggende ved Middelhavet – kun tre timers flyvetur fra Danmark.