Toros Residence XV

Ligger i Mahmutlar i dejlige rolige omgivelser ca. 300 m til stranden og med flot udsigt til det dejlige Middelhav og Taurus bjergene. (Der er bjergudsigt fra alle og havudsigt fra 5. sal ). Her i denne dejlige nye BYGNING er der ialt 24 flotte lejligheder på 110 m2 incl. balkon. Desuden er der 3 to-etagers penthouselejligheder på 140 m2. + 22 m2 balkon samt 45m2 tagterasse.

Alle lejligheder er kvalitetslejligheder med rigtig god indretning og i en meget høj kvalitet (ISO 9001-2000) hvilket Toros er berømt for.

Der er endvidere en dejlig swimmingpool, børnepool, privat parkeringsplads, dejlig have, legeplads og fittnessrum. Der er kælder.
Bygningen indeholder egen generator.
Ligger tæt ved en flot offentlig park.

Fra 62.150 euro

Klik for at se et større billede fra penthouset.

Status den 1 februar 2006

Alanya er en meget moderne by  med alle muligheder og kaldes for middelhavets perle i Tyrkiet. Tyrkiet ejendom ejendomme bolig boliger tyrkiet til salg lejlighed villa villaer lejligheder ejendomme til salg tyrkiet ejendo m bolig boliger grund antalya tyrkiet  lejligheder udlejning til salg ejendom ejendomme boliger til salg tyrkiet ejendom ejendomme til salg i tyrkiet bolig antalya b lejligheder til salg ejendom ejendomme Antalya Tyrkiet ejendomme boliger tyrkiet ejendomme til salg villaer til salg ejendom Tyrkiet ejendomme Tyrkiet oliger Tyrkiet til salg. Mahmutlar og Oba

Der er allerede solgt 10 lejligheder i dette flotte nye projekt.
Følgende er stadig til salg:

Stueplan - 2 stk. på 110 m2
1 sal 3 stk. på 110 m2
3 sal 3 stk. på 110 m2
5 sal 3 stk. på 110 m2
7 sal - 3 stk. penthouse lejligheder på 140 m2 + 67m2 terasser.

De nye Toros Residence bygninger i Mahmutlar ligger i smukke omgivelser i nærheden af Alanya et ferieparadis ved af foden af Taurus bjergene, hvilket betyder at der her er mere end 300 solskindage om året.
Der er kun ca. 300 m til den dejlige store strand og Middelhavet, hvor man kan nyde stilheden, hvis man har lyst til det, og hvor man næsten året rundt kan tage sig én eller mange svømmeture eller dukkert. Den flotte sol-opgang og nedgang er heller ikke at foragte.
Ligeledes er alle Toros Residence komplekser udstyret med store swimmingpools, børnepools, nogle med indendørs swimmingpools, sauna og fittnessrum. Alle har privat parkering, sikkerhedsvagt ved hovedindgangen og 24 timers vagtservice.
Fra 3. etage og opefter er der en betagende udsigt over Middelhavet eller de flotte Taurus bjerge, hvor der på bjergtoppene om vinteren ligger sne.

Kvaliteterne i lejlighederne:

Alle lejligheder indholder stor éntre, soveværelse med separat badeværelse, stort badeværelse med brusekabine, toilet, håndvask, stort værelse, stor flot stue med et eksklusiv køkken og udgang til en stor altan med udsigt fra 3. etage til Middelhavet eller Taurus bjergene.

Flot éntredør bygget i stål og 9 punkts låse system.

Flot éntre med klinkegulve og stuklofter.

Alle lejligheder har "dørspion" og "dørtelefon" foruden 24 timers sikkerhedsvagt.

Flotte værelser med glatpudsede vægge og højt til loftet og stuklofter.

Alle vinduer/døre er med dobbelte vinduer. Vinduer i PVC plast, som ikke skal vedligeholdes.

Ekslusiv køkken til stor stue med stuklofter og klinkegulve.

Telefon- og satellitsystem.

Luksusbadeværelse - fliser og klinker, flot brusekabine, håndvask og toilet.

Separat badeværelse fra soveværelset.

Attraktiv stor swimmingpool, børnepool tilhørende feriestedet i dejlig grøn haveanlæg med blomster, palmer og træer og privat parkering.

Mulighed for indkøb i små charmerende butikker eller gøre en god handel på den store udendørs bazar to gange om ugen (tirsdag og lørdag).

Billig offentlig transport med Dolmus (bybus) lige udenfor døren. Kører ca. hver 20 min. til Mahmutlar centrum og Alanya.

3 km til Mahmutlar centrum, hvor der er hyggelige små butikker, supermarked, slagter, apotek, læge, tandlæge, frisører, håndværkere og billige/gode restauranter med alt godt fra det tyrkiske køkken, små barer, levende musik og diskoteker.

Komplekset er færdigbygget og klar til indflytning i
juli 2006.

Udsigt fra 1. sal

Udsigt fra Penthouse

Tyrkiet - Alanya - Mahmutlar - Lejlighed/Bolig - Toros Residence XV

SiteMap - Bolig i TOROS RESIDENCE - Alanya / Mahmutlar - Tlf.:(009) 024 2528 5347