Toros Residence X

Toros 10 - fra 98 m2 pris fra 57.500 euro
Lejlighederne ligger i Mahmutlar, ca. 200 m2 til stranden
med havudsigt og udsigt til bjergene.

Toros 10

Her er der en lejlighed tilbage på 98 m2 til 57.500 euro

De nyeToros Residence bygningerne i Mahmutlar ligger i smukke omgivelser i nærheden af Alanya et ferieparadis ved af foden af Taurus bjergene, hvilket betyder at der her er mere end 300 solskindage om året.
Der er kun ca. 200 m til den dejlige store strand og Middelhavet, hvor man kan nyde stilheden, hvis man har lyst til det, og hvor man næsten året rundt kan tage sig én eller mange svømmeture eller dukkert. Den flotte sol-opgang og nedgang er heller ikke at foragte.
Ligeledes er alle Toros Residence komplekser udstyret med store swimmingpools, børnepools, nogle med indendørs swimmingpools, sauna og fittnessrum. Alle har privat parkering, sikkerhedsvagt ved hovedindgangen og 24 timers vagtservice.
Fra 3. etage og opefter er der en betagende udsigt over Middelhavet eller de flotte Taurus bjerge, hvor der på bjergtoppene om vinteren ligger sne.

Kvaliteterne i lejlighederne:

Alle lejligheder indholder stor éntre, soveværelse med udgang til altan og separat badeværelse, stort badeværelse med brusekabine, toilet, håndvask, stort værelse, stor flot stue med et eksklusiv køkken og udgang til en stor altan med udsigt fra 3. etage til Middelhavet eller Taurus bjergene.

Flot éntredør bygget i stål og 9 punkts låse system.

Flot éntre med klinker / marmor gulve og stuklofter.

Alle lejligheder har "dørspion" og "dørtelefon" foruden 24 timers sikkerhedsvagt.

Flotte værelser med glatpudsede vægge og højt til loftet og stuklofter.

Alle vinduer/døre er med dobbelte vinduer. Vinduer i PVC plast, som ikke skal vedligeholdes.

Ekslusiv køkken til stor stue med stuklofter og gulve i marmor eller klinker.

Telefon- og satellitsystem.

Luksusbadeværelse - fliser og klinker, flot brusekabine, håndvask og toilet.

Separat badeværelse fra soveværelset.

Attraktiv stor swimmingpool, børnepool tilhørende feriestedet i dejlig grøn haveanlæg med blomster, palmer og træer og privat parkering.

Mulighed for indkøb i små charmerende butikker eller gøre en god handel på den store udendørs bazar to gange om ugen (tirsdag og lørdag).

Billig offentlig transport med Dolmus (bybus) lige udenfor døren. Kører ca. hver 20 min. til Mahmutlar centrum og Alanya.

3 km til Mahmutlar centrum, hvor der er hyggelige små butikker, supermarked, slagter, apotek, læge, tandlæge, frisører, håndværkere og billige/gode restauranter med alt godt fra det tyrkiske køkken, små barer, levende musik og diskoteker.

Flere billeder på vej
Tyrkiet - Alanya - Mahmutlar - Lejlighed/Bolig - Toros Residence X

SiteMap - Bolig i TOROS RESIDENCE - Alanya / Mahmutlar - Tlf.:(009) 024 2528 5347