Lejligheder i Mahmutlar ved Alanya i Tyrkiet

(Mahmutlar ligger ca. 12 km ?st for Alanya - p? den tyrkiske Riviera)

lejligheder

lejligheder1

lejligheder5

lejligheder6

lejligheder7

lejligheder8lejligheder9

lejligheder10

lejligheder11

lejligheder12

lejligheder13

lejligheder14

lejligheder15

lejligheder15udsigt

lejligheder16

TOROS RESIDENCE - Alanya / Mahmutlar - Tlf.:(009) 024 2528 5347

 

SiteMap - Bolig i TOROS RESIDENCE - Alanya / Mahmutlar - Tlf.:(009) 024 2528 5347

 

Lejlighed i Alanya / Mahmutlar

Ejendomspriserne i Tyrkiet er væsentlig mere fordelagtige end f.eks. i Frankrig og Spanien, hvor danskere i mange år har købt boliger, hvilket skyldes en forholdsvis ny interesse i Tyrkiet som investeringsland. Men der er ingen tvivl om, at prisudviklingen er på vej op ad. Den Tyrkiske regering har gennem de seneste par år gennemført utallige økonomiske og finansielle reformer for at forbedre og tilpasse lovgivningen til vestlige standarder, og med Tyrkiets forestående optagelse i EU vil ejendomspriserne fortsat stige. I takt med denne forbedring af Tyrkiets økonomiske og geografiske infrastruktur har boligmarkedet oplevet en voldsom vækst. Det er derfor nu, tiden er inde til at vælge at investere i en bolig i Tyrkiet.

Alanya er betegnet som Den Tyrkiske Riviera og er beliggende i det sydlige Tyrkiet på Middelhavskysten. Alanya er ligger utroligt naturskønt for foden af Taurusbjergene og har et typisk middelhavsklima med tørre, solrige somre og våde og milde vintre. Hvad enten man er til det pulserende byliv og ønsker at bo nær den skønne Kleopatrastand eller ønsker at bo i mere fredelige omgivelser med betagede udsigt fra bjergsiden over Middelhavet, har Alanya og Mahmytlar det hele.

Få en smagsprøve på, hvilke muligheder en investering i fast ejendom i Tyrkiet medfører eller e-mail til info@tyrkiet-dk.dk. Vigtigst af alt sørger vi for at vores danske ejendomsmægler i Alanya vil vise dig de – for dig - mest attraktive boliger.

Tyrkiet lejlighed købe lej leje Antalya Alanya - Mahmutlar burdur turkey turkei. Türkiye turkish travel immobilien real estate makelaar Emlak. Home homes house villa land network sun sea nature history istanbul accommodation, business hotels holiday riviera luxus køb investering Toros Taurus.De tyrkiske regler for ejendomskøb gør det også muligt for dig, hvis du finder din drømmebolig på vores hjemmeside eller - hvis du ikke har mulighed for at rejse pga. sygdom el. lign. - at foretage investeringen her fra Danmark. Din tilstedeværelse i Tyrkiet er således ikke påkrævet for at gennemføre en ejendomshandel.
Toros giver dig således den maximale tryghed samtidig med, at vi både før, under og efter – eller helt uden en besigtigelsesrejse – vil være klar med rådgivning og svar på alle spørgsmål vedr. investering i fast ejendom i Tyrkiet – og alt sammen på dansk!


Find din drømmebolig ved Middelhavskystens Perle Muhmutlar ved Alanya i Tyrkiet

Vi har gjort mange danskere til vores tilfredse kunder, og vil gerne gøre dig tilfreds - Bare kontakt os.

Luksus Lejligheder på den Tyrkiske Riviera – Mahmutlar ved Alanya - KUN direkte fra Bygherrer - Priser fra 430.000 kr. – en god investering!

 

pompy wtryskowe|cheap huarache shoes| cheap jordans|cheap jordans|cheap air max| cheap sneaker cheap nfl jerseys|cheap air jordanscheap jordan shoes